Tankar

På senaste tiden har jag tängt mycket på mina diagnoser (ADD, .Asbergers Syndrom. och Dyslexi).
Många säger att dom inte märker av att jag har mina diagnoser och det är jag väldigt glad över, dock fins det vissa personer som säger att dom inte tror att det fins diagnoser och sen klagar på att jag är långsam och inte tar initiativ m.m.
och jag blir så jävla irriterad på det, dom skulle ju lika gärna kunna säga att jag är dum i huvet och att jag hittar på ursäkter för att slippa ta ansvar för mina handlingar.

Andra av mina vänner förstår (eller försöker förstå) mina diagnoser och försöker hjälpa mig och det värmer värkligen att veta att man har sådana vänner =)
Det är flera av mina vänner som har erbjudit sig att högläsa böcker till mig och det är också välldigt uppskattat då jag inte läser särskilt fort och jag glömer bort det mästa jag läser.

Jag försöker arbeta med metoder som får mig att komma ihåg saker bättre. jag försöker skriva listor så jag har det jag skall göra på papper, jag skriver även upp listor på tankar jag har. och det har faktist jälpt en del.
Men mitt största problem är nog ändå att jag inte tänker efter ordäntligt innan jag gör saker och ting, det ger mig problem tex när jag ska städa så det blir oftast slarvigt och halvdant gjort.
Ett annat stort problem jag har är att komma igång med saker och ting, och desto viktigare sakerna är desto svårare har jag för att komma igång med dom. Det är bland annat därfor köket ser ut som det gör =/

Tack min älskade Evelina för att du fins!

Dagens hiss:
Mina vänner: Vad är man utan sina vänner egentligen? jag skulle vilja passa på att tacka alla mina väner för allt stöd och all support dom ger mig. Thx m8s

Dagens diss:
Capitalism: När ska folk förstå att det är ett sjunkande skepp? Vi vanliga mäniskor är alla slavar i Capitalismens bojor medans några få högt uppsatta personer sitter och bestämmer andras öden. Åt helvete med skiten!

Shit N' Stuff

Idag var jag och tränade med Fribe, jag gjorde hela mitt träningspass och cyklade i 30 minuter. Jag kunde tillochmed göra mina knepiga ballansövningar =).

Nu är loke opererad och allt gick bra som tur va. Nu soringar han omkring här hemma med sin tratt och leker bulldozer.
Han börjar bli sig själv igen efter operationen också och han värkar gå mycket bättre med bakbenen nu efter operationen. om 8 dagar har jag för mig at vi skulle ta bort stygnen och då slipper han ju traten också =).

Så har man fasnatt i WOW träsket igen då, just nu håller jag på med en nightelf rouge. Det är kul att spela rouge, det käns så anorlunda mot det andra jag har spelat och fan vad man kan göra skada.
Vi skulle ha spelat lite idag men det blev försent pga träning och film så det får kanske blio imorgon istället.

Dagens Diss:
Blinkande cykelljus: Dom är fula och livsfarliga, i alla fall för mig. jag fattar inte vafan dom ska blinka för. Vist dom drar åt sig upmärksamheten, men sen kan man fan inte släppa upmärksamheten på dom och det är så jävla irriterande. Jag vill uppmana alla som har sånadär jobbiga jävla lampor att inte ha dom på det blinkande läget för det är fult, jobbigt och farligt!

Dagens Hiss:
Stretcha: Det är så fruktansvärt skönt, och man märker sån skilnad. det är en muskel jag ska stretcha ut i mitt träningspass och när jag gör det så märker jag en sån jävla skilnad när jag går + att nu når jag mina fötter =)

RSS 2.0